TULLINIMIKE.FI

Tullinimike.fi -palvelu on suunniteltu ulkomaankaupan ammattilaisille helpottamaan oikean tullinimikkeen määrittämistä. Se on helppokäyttöinen ja aina ajantasainen sähköinen nimikehaku.

Tullinimike.fi-palvelu sisältää nimikehakemiston viennin, tuonnin ja intrastatin tullitariffointiin. Sähköinen, aakkosellinen tavarahakemisto vie suoraan oikeaan päänimikkeeseen. Tämän helpommaksi nimikkeen määrittely ei voi tulla – oli kyseessä uuden tavaran tariffointi tai tutun nimikkeen tietojen tarkistaminen.

Tullinimikkeeseen liittyvät tiedot yhtenä kokonaisuutena

Hiiren klikkauksella pääset helposti nimikkeeseen liittyviin jakso- ja ryhmähuomautuksiin, HS-selitteisiin, rajoituksiin ja veroihin. Myös nimikkeisiin liittyvät paljousyksiköt, valmisteveroluokat sekä vientirajoitusten ja -kieltojen negaatiokoodit löytyvät vaivatta. Tietoja ei enää tarvitse hakea erillisistä PDF:stä – kaikki tieto löytyy yhtenä kokonaisuutena.

Nimikekohtaiset suorat linkit Euroopan komission DDS-tietokantaan helpottavat ajantasaisen tiedon tarkistamista päivittäisessä työssä.

Tullinimike.fi – yhtä helppo ottaa käyttöön kuin käyttää

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Tullinimike.fi-palvelusta ja lähetämme sinulle käyttäjätunnukset palveluun. Kysy myös tullinimikkeen määrittelyyn liittyvästä koulutuksestamme.

Tullinimikkeen haku Nopeasti ja vaivattomasti
Haluatko lisätietoja? >>