SAM-e

Yrityksen suora yhteys tulliin

SAM-e - AUTOMAATTIVAIHDE TULLIASIOINTIIN

SAM-e pilvipalvelun avulla hyödynnät Tullin sähköiset palvelut täysimääräisesti. Palvelulla hoidat automatisoidusti niin vienti-ilmoitukset (Elex) tuontitullauksen (UTU), kuin myös valmisteveron alaisten tuotteiden kuljetusten (EMCS) ilmoittamisen.

Ammattilaisen suora väylä Tullin järjestelmiin

SAM -e sisältää valmiit ratkaisut integrointiin, jonka avulla luot suorat yhteydet Tullin sähköisiin palveluihin. Omista järjestelmistä saatavan tiedon siirto Tulliin käy vaivatta - kuten myös Tullin antamien päätösten ja vastausten siirto omiin järjestelmiin. Kun kaikki tiedot löytyvät yhdestä paikasta, on helppo seurata esim. tavaroiden poistumista tai automatisoida arvonlisäveron perusteen laskenta.

Tulli-ilmoitusten tekeminen ja jälkiseuranta helpottuvat ja nopeutuvat samalla kun ilmoitusten automatisointi minimoi virheet ja niistä johtuvat selvittelyt.

Asiakastuki – kaikki yhdestä paikasta

SAM-e sisältää aina maksuttoman asiakastuen koko ilmoitusprosessiin. Palvelun käyttäjänä saat asiantuntijoiltamme nopean tuen tullaukseen liittyviin kysymyksiin. Tuki voi olla esim. ilmoituksiin liittyvää online-tukea, järjestelmän käyttötukea tai tullaukseen liittyvää asiantuntijaneuvontaa.

Toimitus ja ylläpito

SAM-e toimitetaan avaimet käteen -periaatteella ja tyytyväisyystakuulla. Palvelu on helppo ottaa käyttöön ja integroida yrityksesi omiin järjestelmiin. Pilvipalveluna SAM-e ei vaadi ohjelmisto- tai laiteinvestointeja, ja päivitykset tapahtuvat automaattisesti Tullin määräysten tai järjestelmien muuttuessa. Koulutamme kaikki käyttäjät palvelun käyttöön sekä sähköisiin tullausprosesseihin. Tämä takaa onnistuneen käyttöönoton sovitussa aikataulussa.Haluatko lisätietoja? >>