samex

TULLINIMIKE.FI


Tullinimike.fi -palvelu on suunniteltu ulkomaankaupan ammattilaisille helpottamaan oikean tullinimikkeen määrittämistä. Palvelu sisältää nimikehakemiston viennin, tuonnin ja intrastatin tullitariffointiin.

Palvelussa on tullinimikkeeseen liittyvät tiedot yhtenä kokonaisuutena. Hiiren klikkauksella pääsee helposti nimikkeeseen liittyviin jakso- ja ryhmähuomautuksiin, HS-selitteisiin, rajoituksiin ja veroihin. Myös nimikkeisiin liittyvät paljousyksiköt, valmisteveroluokat sekä rajoitusten negaatiokoodit löytyvät vaivatta. Nimikekohtaiset suorat linkit komission DDS-tietokantaan helpottavat ajantasaisen tiedon tarkistamista päivittäisessä työssä.

Tullinimike.fi-palvelusta löytyy myös sähköinen, aakkosellinen tavarahakemisto, josta pääsee suoraan oikeaan päänimikkeeseen. Tämän helpommaksi nimikkeen määrittely ei voi tulla – oli kyseessä uuden tavaran tariffointi tai tutun nimikkeen tietojen tarkistaminen!

Katso oheisesta videosta kuinka nopeaa ja vaivatonta oikean nimikkeen haku voi olla.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä asiakastukeemme, niin kerromme lisää Tullinimike.fi-palvelusta ja lähetämme käyttäjätunnukset palveluun.

Tullinimike.fi asiakastuki
sposti: tuki@tullinimike.fi
puh: 020 7641 008
 Koulutus – avain ammattitaitoon


Järjestämme tullinimikkeen määrittelyyn liittyvää koulutusta. Tariffointikursseillamme teoria tulee tutuksi ja harjoitusten avulla käydään läpi opittua. Kouluttajina toimivat tariffoinnin parhaat asiantuntijat.